Tel.: 06-30/386-1967   E-mail: maksazsolt60@gmail.com

Kezdőlap |  Magunkról  | Válasszon minket!  | Referenciák  | Kapcsolat | Képgaléria

 

 


Biztonsági acélajtók

Egy biztonsági ajtó megbízhatósága és tartóssága függ a termék minőségtől és a beépítés szakszerűségétől!!! Tudjuk, hogy rengeteg fajta biztonsági ajtó van manapság forgalomban, a választék bőséges, de az a szomorú tapasztalatunk, hogy soknak a minősége sajnos rendkívül alacsony színvonalú! Ajtót pedig általában nem egy két évre vesz az ember, hanem hosszabb távra!

Sokszor elsősorban a megrendelőket csak az ár érdekli leginkább, s nem néznek az "ajtó mögé". Sok ajtó kívülről látszólag teljesen egyforma, mégis rengeteg az ,"apró" eltérés ezek között ( pl. súly, ajtólap vastagság, gumizás , beépítés stb., stb. ) s ezek a különbségek később lényegessé válhatnak pontosan a tartósság és minőség szempontjából.

Fontosnak tartom még továbbá a tényleges garanciát, a beépítő cég elérhetőségét, a beépítő emberek szaktudását, tehát a beépítés szakszerűségét , a munka befejezését (pl. az ajtókeret szigetelését, szegőzését).

Hangsúlyozom, hogy a mi általunk forgalmazott ajtókkal nincsenek problémák a megrendelőink elégedettek. Beépítő embereink kellő gyakorlattal s szaktudással rendelkeznek. A szolgáltatásunk teljes körű, kulcsra kész állapotban adjuk át a terméket. Referenciánk száma bőséges!

Mielőtt választ ezt mérlegelje s rengeteg problémát kerülhet ezzel el!!!

Hívjon: 30/386-1967
Keressen a Miskolcon a Széchenyi utca 78. szám alatt a Metropol üzletház földszint, Amica boltban (színes katalógusunkkal tájékoztatjuk) 
Minden jog fenntartva! 2020