Tel.: 06-30/386-1967   E-mail: maksazsolt60@gmail.com

Kezdőlap |  Magunkról  | Válasszon minket!  | Referenciák  | Kapcsolat | Képgaléria

 

 


MŰANYAG REDŐNYÖK

A MŰANYAG REDŐNYÖK lehetnek:

  • Külső és
  • Belső tokosok.

A KÜLSŐ TOKOS REDŐNYÖK fajtái:

  • LINDAB /hagyományos/ tokos redőny
  • ALUMÍNIUM /új típusú/ tokos redőny

- LINDAB /hagyományos/ tokos redőny: A legalacsonyabb árfekvésű és legegyszerűbb „standard” redőny. A hőszigetelése már ennek is kiváló és a kedvező ára miatt legnépszerűbb redőny, ezzel találkozunk leggyakrabban. A tokja szinterezett Lindab Lemezből készül és védőfóliával van ellátva. Ezek a tokok 10-14 évet bírnak átrozsdásodás ellen.
A méretük 14x14 cm vagy 16x16 cm, illetve 18x18 cm a magasságtól függően. A redőnyöket az ablakkeretre szereljük, tehát ezek beépítése
nem jár rombolással, sérüléssel!
Lényeges, hogy a beépítést tapasztalt, ügyes szakemberek végzik. FONTOS, hogy cégünk ezen hagyományos redőnyök lefutó sínjében ALAPÁRON gumikat vagy kefés filceket szerel, amik szorosabbá teszik a redőny lecek mozgásterét és így sokkal hatásosabb hő, hang és fényvédelmet biztosítanak számunkra (pl.: a szél nem tudja annyira mozgatni a redőny leceket) és csendesebbé válik a redőny. Az utolsó zárólecet GUMICSÍKKAL látjuk el és gurtninyelő dobozokat biztosítunk a termékhez.
Mindezek alapáron!

Redőny, mint térelválasztó... teraszok szigetelése (hófúvás megakadályozása, stb.).
 

-Alumínium /új típusú/tokos redőny :
Ez minden alkatrészével abszolút rozsdamentes. Ára kb. 22%-kal magasabb a Lindab
tokos redőnynél! A tok szinterezett alumíniumból készül.
A tok méretei hasonlóak (14X14, 16X16, 18X18), formájuk azonban kicsit eltér (négyszög formájuk van, hogy esetleg a szúnyogháló is elférjen bennük). A lefutó sínben gumis vagy kefés filcek kerülnek és a zárólecet gumiprofillal látjuk el, biztosítva ezzel a tökéletesebb zárást a párkánnyal. Ez modernebb redőny, hosszabb az élettartalma, rejtett ütközői vannak és ebbe a típusba mozgatható "mobil" szúnyoghálót lehet rendelni.

BELSŐ TOKOS MŰANYAG REDŐNY:
Itt a falba beépített tokszerkezettel van dolgunk, amiben sokszor 40év körüli faredőnyök vannak és ezekkel már sajnos csak a problémáink lehetnek (pl.: szétszakadnak, nehéz felhúzni őket, állandó kezelést, festést igényelnek, ami költséges stb.). A legalacsonyabb áron történő és a legegyszerűbb megoldás a fának műanyagra való cseréje a régi belső tengely és a külső lefutósín megtartásával. Ennek előnye az alacsony ár mellett a könnyű felhúzhatóság és hogy a műanyag redőny nem igényel költséges kezelést. Gyakori viszont /a mai kor szigetelésének megfelelően/ a belső tok LEZÁRÁSA /kőzetgyapot, nikecel/ ezzel a hőhíd megszüntetése és helyette KÜLSŐ TOKOS REDŐNY felszerelése!

Hívjon: 30/386-1967
Keressen a Miskolcon a Széchenyi utca 78. szám alatt a Metropol üzletház földszint, Amica boltban (színes katalógusunkkal tájékoztatjuk)
Minden jog fenntartva! 2020