Tel.: 06-30/386-1967   E-mail: maksazsolt60@gmail.com

Kezdőlap |  Magunkról  | Válasszon minket!  | Referenciák  | Kapcsolat | Képgaléria

 

 


Szúnyogháló

A szúnyogháló rendszerek hatékony védelmet nyújtanak a szúnyogok és egyéb nem kívánt bogarak, pókok, békák és más állatok lakásból való kirekesztésére illetve külső szálló szennyeződések (szőrök, levelek, tollak, por ) távol tartására!

Szúnyoghálóval bátran szellőztethetünk és ma már nélkülözhetetlen kellékei a lakásnak.
Szúnyoghálók esetén is először felmérést végzünk, s ezt követően elkészítjük az árajánlatunkat !

A szúnyogháló lehet FIX és MOBIL (rolós)!
Mindkettőnek az anyaga antracit szürke
ÜVEGSZÁL, ami rendkívül tartós, az időjárásnak ellenáll és alig észrevehető!

A FIX szúnyogháló kerete lehet MŰANYAG (színe fehér vagy barna) és ALUMÍNIUM (mely alapáron szintén fehér vagy barna színterezett, de felár ellenében RAL minta alapján tetszőlegesen válogathatunk a különböző színek és árnyalatok között, illetve vannak faerezet minták és aranytölgy szín is!

A MOBIL szúnyoghálók felszerelhetők ablakokra, ajtókra, illetve közvetlenül egy tokba a redőnnyel (ez a szúnyoghálóval kombinált redőny). Az ablakokra a függőlegesen mozgatható alumínium keretes mobil hálókat rakjuk. A háló így egy mozdulattal egy kis alumínium tokba csévélődik fel, előnye tehát, hogy eltüntethető! Az ajtókra szintén fel lehet ezeket rakni, de itt népszerűbbek a gyakori használat (közlekedés) miatt a NYÍLÓ és a vízszintesen ELHÚZHATÓ, TOLHATÓ hálók, ahol az egyik oldalra kerül a gyűjtő tok. Ezek alumínium keretből készülnek és alapáron fehér, barna , felárért színterezett (Ral minta alapján választható), különleges színekben kérhetők (itt is választhatók faerezett, aranytölgy színek).

Újdonság az extra erős (kutya, macska) háló felár ellenében. Ez nem csak a szúnyogokat tartja távol!


 

Hívjon: 30/386-1967
Keressen a Miskolcon a Széchenyi utca 78. szám alatt a Metropol üzletház földszint, Amica boltban (színes katalógusunkkal tájékoztatjuk)

 
Minden jog fenntartva! 2020